Handelen in cryptocurrency op Binance.
De meest populaire exchange wereldwijd.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare exchange dan zijn zaken zoals service, ontwikkelen van het platform, de transparantie van het communiceren, het handelsaanbod en natuurlijk de veiligheid van de exchange reuze belangrijk. Het is daarom ook verstandig om dit soort zaken voor jezelf op een rijtje te zetten zodat het inzichtelijk wordt wat de mogelijkheden zijn op verschillende handelsplatformen. Hierdoor wordt het kopen en verkopen van Bitcoin en alternatieve coins alleen maar makkelijker. Op deze pagina is al wat voorzonderzoek gedaan en zijn voor jou de belangrijkste zaken samengevat over Binance.

Binance website en social media

Binance is wereldwijd wellicht de meest bekende en populairste exchange voor het handelen in cryptovaluta. Binance is gevestigd in Tokyo en Malta maar van oorsprong is de exchange in Chinese handen. Wereldwijd wordt Binance dagelijks gebruikt door miljoenen crypto handelaren en heeft het platform het meeste handelsvoluma van alle exchanges. Naast de website bestaat er ook een applicatie voor Android en iOS. Deze is vrij uitgebreid zodat ook het handelen via telefoon of tablet wordt gestimuleerd. Binance heeft ook al nagedacht over een applicatie voor de desktop of laptop. Voor zowel Windows als Mac is er een applicatie ontworpen. Doordacht, compleet en vooral klaar voor wat de toekomst gaat brengen.

Binance.com

Wanneer je Binance.com bezoekt dan valt direct op dat de homepage er verzorgd uit ziet met daarnaast duidelijke en to-the-point communicatie over de aanmeldingsprocedure, de verschillende mogelijkheden tot het installeren van de app op telefoon of desktop én de directe mogelijkheid om alle koersen te bekijken in de exchange. Op de website van Binance is navigeren erg simpel gemaakt en kenmerkt de website zich door de gebruiksvriendelijkheid, de betrouwbaarheid en de veiligheid. De website is meertalig en je hebt de optie om een dag- of nachtstand in te voeren. Er zijn direct vele opties zichtbaar in het menu (Buy, Trade, Finance, Derivates, Earn, Finance en NFT). Dit kenmerkt de veelzijdigheid van de exchange maar tegelijkertijd is dit ook verwarrend wanneer je aan het zoeken en/of oriënteren bent om jouw eerste investering te doen. Als je net begint en je wil enkel crypto kopen en verkopen dan is de spotmarkt het meest geschikt om te beginnen. De meer ervaren handelaar kan bij Binance terecht voor futures en margin trading.

Binance Social Media kanalen

Binance communiceert veel en transparant en focust zich daarom serieus op social media kanalen zoals TwitterFacebook, TelegramRedditWeiboLinkedIN en Instagram. Op al deze kanalen wordt er dagelijks actief gecommuniceerd en weet het de interactiviteit te zoeken met klanten. Neem eens kijkje en zie dat Binance over miljoenen volgers beschikt. Interessant is ook dat de CEO van Binance zich regelmatig laat horen op Twitter. Discussies gaat hij niet uit de weg en hij zorgt ook regelmatig voor interessante tweets. Volg CZ Binance hier en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Binance exchange handelen crypto

Start vandaag nog met het handelen van cryptocurrency op Binance.com

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

Cryptocurrency op Binance

Binance is wereldwijd een enorme speler in de markt waardoor de exchange ook een ruim aanbod heeft aan verschillende cryptovaluta. De meest bekende coins zijn allemaal handelbaar op dit handelsplatform en als er nieuwe interessante projecten opduiken dan kun je ervan op aan dat Binance deze snel toevoegt.

Binance stablecoin

We zullen niet te diep in gaan op het technische verhaal van stablecoins. Het is wel interessant om te weten dat Binance een eigen stablecoin heeft genaamd Binance USD (afgekort BUSD). BUSD is een in cryptotermen een stablecoin omdat deze gelijk aan de Amerikaanse dollar. De BUSD staat in verhouding met de dollar (1 BUSD = 1 USD). De waarde van de munt sstaat vast omdat deze is gebaseerd is op de werkelijke waarde van de dollar. Op deze manier kun je jezelf gemakkelijk indekken tegen heftige schommelingen in de koers van cryptovaluta. Op deze manier kun je snel anticiperen op een volatiele koers van Bitcoin of altcoins. Vervolgens kun je inspringen op hevige dalingen door te handelen met stable coins. Naast de Binance USD is Tether (USDT) de meest bekende stablecoin en staat al jarenlang in de top 10 genoteerd op Coinmarketcap.com. Uiteraard is deze stablecoin ook te verhandelen op Binance. 

Registratie en vertificatie op Binance

Internationale wetgeving heeft veel exchanges verplichte regels opgelegd voor het concequent uitvoeren van identiteitsverificatie. Nieuwe klanten volgen een aameldprocedure waarin de identiteit wordt gecheckt naar waarheid. Al bestaande gebruikers hebben met terugwerkende kracht alsnog een ID-kaart, rijbewijs of paspoort aan de exchange moeten verstrekken. In totaal ben je binnen 15 minuten geverifieerd en kan het avontuur op Binance van start gaan. Eenmaal in jouw dashboard kun je jouw eigen account verder personaliseren. 

Beveiliging van het account

Je zal merken dat je bij het inloggen een simpele puzzel moet voltooien (ReCaptcha). Doe dit simpelweg door het puzzelstukje te schuiven zodat deze perfect past in het lege stukje puzzel. Dit is een creatieve manier om echte gebruikers te onderscheiden van bots. Eenmaal ingelogd kun je het account verder beveiligen door middel van 2FA (2 factor authenticatie). Stel de 2FA in via Google Authenticator. Heb je dit gedaan dan zal de inlogprocedure worden uitgebreid met het invoeren van de code die wordt weergegeven op Google Authenticator. Vul eenvoudig deze code in en voltooi de inlogprocedure. Het instellen van 2FA wordt zeker aangeraden. 

Betalingsmethodes

Op Binance is het mogelijk om je balansop te waarderen met een SEPA-transactie, een Visa of Mastercard betaling. Voor deze laatste mogelijkheid betaal je 1,8 procent aan transactiekosten die direct in de transactie worden verwerkt. Sinds 2021 behoort iDEAL helaas niet meer tot de mogelijkheden om je balans op te waarderen bij Binance. Dit zou in eerste instantie gaan om een tijdelijke stop, maar het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer iDEAL betalingen weer mogelijk zijn. De werkelijke reden achter deze stop is niet geheel duidelijk, maar de kans is groot dat het een juridische grondslag heeft.

#Binance

#broker #trading #Bitcoin #altcoins #coinmarketcap

Baby Bitcoin Girl | €3,49

Decorated Birthday Cake | €3,49

Celebrating Crypto Whale | €3,49

Bitcoin Bull Birthday | €3,49

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top