#Mining machines

Wanneer je erover nadenkt om Bitcoin of andere cryptovaluta te gaan minen dan draag je bij aan een stukje veiligheid van een blockchain. Met het kopen van een mining machine neem je deel aan het netwerk en hierdoor maak je ook kans in het ontdekken van nieuwe blocks. Dit is ook direct het verdienmodel van het minen van Bitcoin of andere cryptovaluta werkend op basis van het Proof of Work concept. Een mining machine wordt ook wel een ‘node’ genoemd waarop een blockchain draait en wereldwijd zorgen deze nodes voor het bewaken van de veiligheid op de blockchain. Een corrupte node wordt direct herkend en verwijderd uit het netwerk zonder dat daarbij de blockchain in gevaar komt.  Om een nieuw block te ontdekken heeft de node rekenkracht nodig voor het vinden van de laatste hash en het creeëren van een nieuwe hash. 

#NFT Tweets

Start vandaag nog met het handelen van cryptovaluta op BitcoinMeester.nl

Het kopen en verkopen van Bitcoin of altcoins gebeurd op een zogenoemde exchange. Dit zijn aanbieders van cryptovaluta en bieden tevens aan jouw investering direct in een online wallet te plaatsen. Eigenlijk is het proces erg makkelijk. Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen.

video's over Bitcoin #mining

Lees en verdiep jezelf in de wereld van Bitcoin

The Bitcoin Standard op Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Bitcoin revolutie crypto

Een absolute must-read

Crypto-expert Quinten Francois legt uit waarom Bitcoin een blijver is, en zelfs de volgende stap in de evolutie van geld. Dit boek geeft antwoord op de vragen over hoe en waarom cryptovaluta een middelpunt gaat vormen in onze toekomst.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top