Bitcoin mining machines

Bitcoin mining machines kopen

Wanneer je erover nadenkt om Bitcoins te gaan minen dan draag je een stukje bij aan de veiligheid van de Bitcoin blockchain. Met het kopen van een Bitcoin mining machine neem je deel aan het Bitcoin netwerk. Hierdoor maak je ook kans in het ontdekken van nieuwe blocks. Dit is ook direct het verdienmodel van het minen van Bitcoin. Verstandig is om vooraf een kostenplaatje te maken van de variabele en vaste kosten die je gaat maken. De concurrentie in het minen van Bitcoin is namelijk erg groot en er bestaan tegenwoordig gigantische mining fabrieken met enorme mining rigs. De rekenkracht van deze computers is ongekend groot waardoor het voor de beginnende miner haast onmogelijk wordt om tegenwoordig nog te verdienen aan het minen van Bitcoin. Sluit jezelf aan bij een mining pool en vergroot hiermee de kansen. 

Wat is er allemaal nodig om Bitcoins te gaan minen?

Het allerbelangrijkste is dat je van tevoren goed nadenkt over het gehele proces. Er is nogal wat materiaal nodig wanneer je Bitcoins wil gaan minen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de volatiele koers van Bitcoin. Maak je nog winst wanneer de koers gaat dalen? Het opzetten en installeren van een mining machine is enorm spannend en leerzaam. Een gezonde nieuwsgierigheid is een pré. Bedenk op voorhand dat emoties en frustraties een rol kunnen gaan spelen in het minen van Bitcoin. 

De benodigdheden op een rijtje:

 1. Een Bitcoin wallet 
  Hier worden de Bitcoins die zijn verdient naartoe gestuurd
 2. Een goede miner die speciaal gebouwd is om te minen 
  Tegenwoordig zijn er geavanceerde apparaten nodig
 3. Een betrouwbare, stabiele internetverbinding
  Daarnaast ook een goede stroomtoevoer
 4. Een goede locatie is een must
  Vanwege het grote stroomverbruik kunnen de machines heet worden. Daarnaast maken de mining machines ook niet zo’n prettig geluid. Kies daarom een locatie waar niemand last heeft van het geluid en waar de hitte geen gevaar kan vormen. De beste locatie is een kelder, zolder of schuur.
 5. Een verkoelingssysteem om de locatie en de mining machine te koelen
  Een airco om de ruimte te koelen en wat ventilators om de machine koel te houden zijn noodzakelijk. Het draaien van de ventilatie zorgt tevens voor de meeste geluidsoverlast.

Wanneer je besluit om de verdiende Bitcoins te verkopen dan dien je lid te zijn van een bepaalde exchange/broker. Bijvoorbeeld Litebit, Bitcoin meester of Binance. Stuur de Bitcoin van de eigen wallet naar de wallet van de exchange in jouw eigen dasboard. Afhankelijk van welke exchange je gebruikt, kun je Bitcoin direct omzetten naar euro’s of kun je de Bitcoins omruilen voor bepaalde altcoins.

Het is ook verstandig om lid te worden van een Bitcoin mining pool. Door jezelf hierbij aan te sluiten zorg je voor een stabieler inkomen. Je bundelt krachten met andere minders zodat de hash power zal stijgen. Uiteraard deel je ook de winst wanneer een nieuw block is toegevoegd aan de blockchain. 

bitcoin mining machine

Bekijk alle mining machines op miners.nl

Bezoek miners.nl en vind alle mogelijkheden om te starten met het minen van een bepaalde cryptocurrency.

Bitcoin mining machines

Te koop op www.miners.nl

1. Whatsminer M21S
Hashrate: 58 Th/s
Power: 3360 Watt
Prijs: €1996,50 (incl. btw)

2. Bitmain Antminer S17
Hashrate: 73 Th/s
Power: 2920 Watt
Prijs: €3327,50 (incl. btw)

3. Innosilicon T3-50T
Hashrate: 50 Th/s
Power: 3100 Watt
Prijs: €1936,00 (incl. btw)

Wanna haves...

ledger blue hardware wallet kopen

Ledger Blue touchscreen en kleurenscherm!

Enorm gebruiksvriendelijk. De meest geavanceerde hardware wallet op de markt koop je hier!

Zazzle Koffiemok Monero

Diverse crypto koffiemokken op Zazzle.com

Zazzle.com heeft een uitgebreid assortiment koffiemokken met daarop het logo van jouw favoriete cryptocurrency. De koffie zal hierdoor een stuk lekkerder smaken! Bekijk hier het aanbod.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top