Ledger Blue crypto hardware wallet

Een hardware wallet is de meest veilige manier om cryptocurrencies te bewaren. Zie het als jouw eigen tastbare portemonnee voor Bitcoin en altcoins. In tegenstelling tot een exchange heb je met een hardware wallet jouw eigen private key in bezit. Daarnaast is het voor hackers onmogelijk om de hardware wallet op afstand te kraken. De Ledger Blue is een multifunctionele hardware wallet. Deze ledger is een kleine beveiligingstablet voor het verzekeren van een veilige opslag van jouw cryptovaluta. Het voordeel van de Ledger Blue is het gebruiksgemak dankzij het touchscreen in kleur. 

Productomschrijving Ledger Blue

De Ledger Blue is een tablet met een touchscreen in kleur waardoor het grote voordeel ook meteen is omschreven. De Ledger Blue is namelijk erg gebruiksvriendelijk en kan als stand alone toestel worden gebruikt zonder deze aan te hoeven sluiten op een desktop of laptop om toegang te krijgen tot het Ledger dashboard. Mocht je deze hardware wallet toch aan willen sluiten op een ander apparaat dan beschikt de Ledger Blue ook over een bluetooth verbinding én USB poort.  Uiteraard is Bitcoin en nog zo’n 30 andere altcoins zoals XRP, Litecoin en Chainlink te installeren op de Ledger Blue. Tegelijkertijd kunnen er maximaal 11 crypto applicaties worden geïnstalleerd. Het tijdelijk verwijderen van wallet applicaties zorgt er niet voor dat de coins zijn verdwenen aangezien deze ‘gewoon’ veilig op de blockchain staan.  Zoals we gewend zijn van Ledger is ook de Ledger Blue beveiligd met een pincode en een lijst van 24 woorden die je na de eerste installatie ontvangt. Door een chip waar de private key staat opgeslagen, komt deze niet in contact met het internet. Hackers hebben geen schijn van kans. Deze hardware wallet is de meest geavanceerde wallet op de markt en tilt gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau. Op het gebied van veiligheid zit het met deze wallet wel goed. 

ledger blue hardware wallet kopen

Ledger Blue touchscreen en kleurenscherm! Gebruiksvriendelijkheid ten top.​

De meest geavanceerde hardware wallet op de markt koop je hier!

Fysieke eigenschappen Ledger Blue

Formaat USB 

Prijs

Diepte

Breedte

Hoogte

Behuizing USB

Gewicht

Kleur

Materiaal

Beveiligd geheugen

Type beveiliging

Waterbestendig

Stofbestendig

Mini tablet

€279,99 
Ledger website

1,00 cm.

6,80 cm.

9,70 cm.

Geen

90,0 gram

Zilver, zwart

Metaal en kunststof

Ja

Pincode, Seed (random gegenereerd)

Nee

Ja

 

Bekijk hier welke cryptocurrencies door de Ledger Blue worden ondersteund…

Vergelijkbare producten

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

ledger nano s folded

De meest populaire hardware wallet op de markt

De Nano S is al jarenlang de best verkochte hardware wallet op de markt. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano S

Lees meer over bitcoin en blockchain...

The Bitcoin Standard op Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Blockchain boek bol.com

Blockchain leesvoer op Bol.com

Zeer toegankelijke en heldere uitleg over blockchain als ideaal startpunt voor iemand die meer wil weten over de technologie en de potentie ervan. Een nuchtere aanpak die voorbij gaat aan de hype en het buzzword. Koop het boek hier!

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top