Ledger Nano S crypto hardware wallet

4.3/5

(9,0/10) Best beoordeelde crypto hardware wallet op Coolblue.com

Een hardware wallet is de meest veilige manier om cryptocurrencies te bewaren. Zie het als jouw eigen tastbare portemonnee voor Bitcoin en altcoins. In tegenstelling tot een exchange heb je met een hardware wallet jouw eigen private key in bezit. Daarnaast is het voor hackers onmogelijk om de hardware wallet op afstand te kraken. De Ledger Nano S is wereldwijd een van de meest populaire hardware wallets vanwege het compact formaat, de eenvoud in gebruik en uiteraard de ontwikkelde veiligheid van de ledger. Your keys, your coins.

Productomschrijving Ledger Nano S

De Ledger Nano S is een hardware wallet van topklasse. Ontwikkeld en uiterst gebruiksvriendelijk. Deze hardware wallet is compact en geschikt voor het opslaan van Bitcoin, Ethereum, Dash en een select aantal andere cryptocurrencies. De Ledger Nano S maakt geen gebruik van bluetooth en daarom sluit je deze digitale portemonnee via usb aan op jouw desktop of laptop. De ledger Nano S is beveiligd met een pincode en een lijst van 24 woorden die je na de eerste installatie ontvangt. In de verpakking vind je een notitiekaart waarop je jouw private key schrijft en bewaart om later in te voeren wanneer je een transactie bevestigd. De werkelijke sleutel tot je wallet is veilig opgeslagen op de chip van de Ledger, waardoor deze niet gehackt kan worden. Vervolgens is het vanuit de app zeer eenvoudig om Bitcoin of andere altcoins over te maken naar een andere wallet. Via het oled display vraagt de Ledger altijd om een bevestiging van de transactie. Daardoor is het onmogelijk om een frauduleuze transactie uit te voeren via jouw wallet. Mocht je de Ledger Nano S kwijt raken dan herstel je jouw coins met een wachtwoord dat bestaat uit 24 woorden. 

ledger nano s folded

Aanbevolen! Bewaar veilig jouw eigen crypto's op een hardware wallet

Het veilig opslaan en beheren van crypto doe je op een hardware wallet. Koop hier direct de nieuwste Ledger Nano S

Vergelijking Ledger Nano S - Ledger Nano X

Als we beide ledgers met elkaar gaan vergelijken dan zien we direct enkele opvallende verschillen. Uiteraard is de Ledger Nano X het nieuwste model van Ledger en daarom is deze hardware wallet verder ontwikkeld. Qua gebruiksvriendelijkheid verschillen beide ledgers weinig van elkaar. Het grote verschil is aanwezig in de opslagcapaciteit en de diversiteit van het aantal beschikbare cryptocurrencies. Op de Ledger Nano X kun je meer dan 100 cryptocoins tegelijkertijd opslaan terwijl de Ledger Nano S iets beperkter is met maximaal 18 crypto applicaties. Daarnaast beschikt de Ledger Nano S nog niet over bluetooth waardoor je deze ledger altijd moet verbinden met een usb kabeltje. De extra voordelen van de Ledger Nano X zijn ook uitgedrukt in een hogere prijs in vergelijking met de Ledger Nano S. Zo kost de Nano X €119,- en de Nano S €59,-.

Fysieke eigenschappen Ledger Nano S

Formaat USB 

Prijs


Diepte

Breedte

Hoogte

Behuizing USB

Gewicht

Kleur

Materiaal

Beveiligd geheugen

Type beveiliging

Waterbestendig

Stofbestendig

Standaard, licht gewicht

€59,- 
Ledger website

0,90 cm.

1,80 cm.

9,80 cm.

Schuifbaar beschermkapje

16,2 gram

Zilver, zwart

Metaal en kunststof

Ja

Pincode, Seed (random gegenereerd)

Nee

Ja

Bekijk hier welke cryptocurrencies door de Ledger Nano S worden ondersteund…

Vergelijkbare producten

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

ledger blue hardware wallet kopen

Gebruiksvriendelijk perfect en enorm geavanceerd

De Ledger Blue is een mini tablet met kleuren touchscreen. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Blue

Ook Aanbevolen

Ledger backup pack

Ledger Backup Pack. 50% Korting op de Ledger Nano S

Het veilig opslaan en beheren van crypto doe je op een hardware wallet. De Nano X en de Nano S zijn nu als backup pack te koop.

bitcoin mining machine

Ga zelf crypto minen met een crypto mining machine

Heb je altijd al Bitcoin, Ethereum of een andere cryptovaluta willen minen? Lees hier hoe je start met minen.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top