N

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'N'

No Coiner | #normie
Iemand die niet in het bezit is van cryptocurrencies.

Node | #mining #machine #peer-to-peer
Een node is een computer die de software runt van een bepaalde cryptovaluta. Dit kan een miner zijn, maar ook iemand die de originele software wallet draait met daarop een kopie van de volledige blockchain.

Bitcoin meester logo broker

Start vandaag nog met het handelen van crypto op BitcoinMeester.nl

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

crypto leesvoer op Bol.com

Bitcoin Family Boek

The Bitcoin Family op Bol.com

Een fascinerend verhaal over een Nederlandse familie die besloot alles te verkopen voor Bitcoin. Een mooie wereldreis volgde. Lees hoe dit gezin hun leven hebben omgegooid voor vrijheid en natuur

Mastering Bitcoin op Bol.com

Een erg interessant boek voor iedereen die zich meer wilt verdiepen in de digitale munt Bitcoin en de achterliggende Blockchain technologie. Dit boek is vooral geschikt en interessant voor degene met een technische achtergrond

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top