O

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'O'

Organic growth | #chart #price #trendlines
Wanneer de waarde van een coin organisch groeit dan is er een constante waardestijging zichtbaar zonder veel afwijkende bewegingen.

Original | #OG #OldGod
Je bent een #OG wanneer je bekend bent geraakt met crypto sinds de beginjaren. Er wordt vaak gezegd dat dit de meest taaie jaren waren waarin alleen de personen met een ijzersterk geduld het hebben overleefd. 

Oracle | #Chainlink #bridges #smartcontract
Een oracle kan gezien worden als een soort ‘brug’ welke data van derde partijen kan koppelen aan de blockchain van een bepaalde coin. Oracles maken het mogelijk dat smart contracts met elkaar gaan communiceren waardoor verschillende blockchains en externe systemen met elkaar verbonden kunnen worden. 

Orderbook | 
Dit is een lijst met koop- en verkooporders van een bepaalde coin op een exchange of broker.

miners.nl bitcoin mining

Bekijk alle mining machines op miners.nl

Bezoek miners.nl en vind alle mogelijkheden om te starten met het minen van een bepaalde cryptocurrency.

Crypto leesvoer...

Blockchain basics in 25 stappen

Dit boek doet precies wat het belooft: In 25 stappen uitleggen hoe de blockchain werkt. Het begint helemaal vanaf het begin, en bouwt stap voor stap verder aan het concept Blockchain. Iedere stap gaat weer iets dieper en probeert een klein probleem op te lossen totdat de puzzel uiteindelijk compleet is.

Hoe overleef je de crypto economie

Het boek geeft de lezer informatie over het ontstaan en de verschillende toepassingen van blockchain, dit vanuit diverse invalshoeken bezien. Er is veel achtergrond informatie gebruikt, waardoor de stof toegankelijk is voor een breed publiek. Het boek is met de nodige humor en af en toe een kritische noot geschreven.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top