U

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'U'

Unpopulair Opinion | #Twitter #influencers
Wanneer iemand in de crypto space het heeft over een ‘unpopulair opinion’ dan snijdt men een onderwerp aan waar de massa over het algemeen niet aan wil denken. Unpopulair opinions zijn vaak gevreesde scenario’s waar niemand graag over denkt of praat maar welke wel tot de mogelijkheden behoort. 

Unspent Transfer Ouput | #UTXO
Ieder wallet adres wordt een UTXO genoemd. Maar het totaal aantal UTXO’s zegt nog niet direct iets over het aantal gebruikers. Een gebruiker kan coins verdeeld hebben over meerdere UTXO’s, waardoor het aantal bezitters van desbetreffende coin dus lager uit zou vallen dan het aantal UTXO’s op de blockchain.

USDT | #tether #stablecoin
Tether (USDT) is een cryptocurrency die de waarde van de Amerikaanse dollar weerspiegelt. Een stablecoin die als digitale dollar kan worden gebruikt.

Usecase | #adoption
Een usecase is de tech van een cryptocurrency geïntegreerd in de huidige samenleving als werkend product. Usecases zijn nodig om vertrouwen en bekendheid te genereren waardoor een bepaalde coin maar ook de gehele crypto-space stappen kunnen zetten naar wereldadoptie. 

bitcoin mining machine

Ga zelf crypto minen met een crypto mining machine

Heb je altijd al Bitcoin, Ethereum of een andere cryptovaluta willen minen? Lees hier hoe je start met minen.

Cryptocurrency op bol.com

The Bitcoin Standard - Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Bitcoin munt goud bol.com

Bitcoin munt goud - Bol.com

Een tastbare Bitcoin met op de achterkant van de munt een computerchip. De munt wordt geleverd in een bijpassende hardplastic hoes.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top