V

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'V'

Vegeta | #meme #DragonBallZ
Afbeelding en GIF’s van Vegeta (karakter Dragonball Z) worden vaak gebruikt wanneer de koers enorme procentuele stijgingen maakt. De kracht van Vegeta symboliseert een enorme koersstijging. 

Vitalik Buterin | #Ethereum 
Vitalik Buterin is een Russisch computerprogrammeur en schrijver. Hij is onder meer mede-oprichter van de welbekende cryptocurrency Ethereum en heeft in zijn tienerjaren gewerkt als schrijver voor Bitcoin Magazine. 

Volatiliteit | 
De mate waarin de koers van een bepaalde markt beweegt. Als de koers vaak op en neer beweegt in korte tijd is er sprake van hoge volatiliteit. Wanneer de koers langer rond hetzelfde niveau blijft dan is er sprake van lage of gebrek aan volatiliteit. De volatiliteit in de crypto-space is enorm hoog te noemen, gezien de onvoorspelbare koers van Bitcoin en altcoins. 

Volume | 
Volume is een maat van hoeveelheid. In de financiële wereld betekent volume de hoeveelheid van een bepaald bezit die in een bepaalde tijdspanne wordt verhandeld. De hoeveelheid fiat geld of verhandelbare cryptocurrencies welke in of uit de markt stromen geeft het volume weer in de crypto-space. 

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

handel in cryptovaluta op litebit.eu

litebit exchange bitcoin

Start vandaag nog met het handelen van crypto op LiteBit.eu

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top