X

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'X'

XRP | #XRP #XRapid
XRP is de token ontwikkeld door het bedrijf Ripple en heeft als uitgangspunt om gebruik te maken van de technologie achter XRP om snellere banktransacties over de hele wereld mogelijk te maken.

X100 | #x100 #x50
Hiermee doelt men op het groeipotentieel van de prijs een coin vanaf het moment van speculeren. Wanneer een prijs met de factor honderd (x100) groeit is men ervan overtuigd dat een coin op termijn veel winst kan gaan opleveren. 

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

Ook interessant...

Bitcoin halving 2020

Wat je moet weten over de Bitcoin halving

19 Oktober 2019 is de dag geweest waarop de 18 miljoenste Bitcoin is gemined. Een nieuwe mijlpaal is bereikt en daarom was de euforie groot op Crypto Twitter.

Bitcoin ATM pinnen

Hoe werkt een Bitcoin pinautomaat?

De kans is tegenwoordig vrij groot dat je, ergens in de wereld, een pinautomaat speciaal voor cryptocurrencies tegen gaat komen.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top