#dogecoin

Dogecoin is een van de vele en waarschijnlijk ook een van de meest bekende altcoins in de cryptospace. Zo’n 7 jaar geleden werd Dogecoin opgericht door Jackson Palmer en Billy Markus om aan te tonen dat mensen investeren in cryptovaluta zonder hier eerst onderzoek naar te doen. Zonder roadmap maar mét het welbekende Shiba-Inu hondje als symbool voor de munt werd Dogecoin in 2013 in het leven geroepen. Niet wetende dat Dogecoin jaren later zou uitgroeien tot een van de grootste en meest bekende cryptocurrency van deze tijd. Ondanks het feit dat de ontwikkelingen al meer dan 2 jaar stilstaan, trekt de altcoin nog steeds een enorm groot publiek aan. Belangrijk om te weten is dat Dogecoin is afgeleid van Litecoin en (in tegenstelling tot Bitcoin) geen limiet kent wat betreft het maximale aantal munten dat binnen het systeem kan worden ontwikkeld. In bijvoorbeeld Azië kan de coin worden gebruikt als betaalmiddel en als gokmiddel in online casino’s. Dogecoin kent wereldwijd inmiddels een grote achterban en trekt vele beginnende investeerders aan doordat de prijs per coin aantrekkelijk is voor starters in de crypto space. Een erg sappig detail is overigens dat Elon Musk aanhanger is van Dogecoin…  

#dogecoin Tweets

Koop vandaag nog $doge op Bitcoinmeester.nl

Het kopen en verkopen van Bitcoin of altcoins gebeurd op een zogenoemde exchange. Dit zijn aanbieders van cryptovaluta en bieden tevens aan jouw investering direct in een online wallet te plaatsen. Eigenlijk is het proces erg makkelijk. Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen.

video's over #Dogecoin

Word een echte dogecoin aanhanger met deze items

Dogecoin Munt Doge

Dogecoin munt als collectors item op Bol.com

Hoe leuk is het dan om je eigen fysieke dogecoin munt (coin) te hebben en deze te laten zien aan je vrienden of familie, het is een fysieke metalen munt in goud kleur, en wordt geleverd in een plastic hardcase.

Dogecoin Boek Historie

Het ontstaan van Dogecoin

Ben je nieuwsgierig geworden over Dogecoin? Lees dan alles over het bestaan en alle overige hitsorische feitjes over Dogecoin.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top