#NFT

De afkorting NFT staat voor Non-Fungible Token. NFT’s zijn unieke tokens en bestaan als digitaal verzamelobject op een blockchain. Wat een NFT zo bijzonder maakt is dat elke NFT uniek is, niet te vermenigvuldigen en kan alleen in zijn geheel worden overgedragen. Enkele voorbeelden van een NFT zijn digitale kunstwerken, mode-items, afbeeldingen en voetbalplaatjes. Zie een NFT als een digitaal stukje kunst op de blockchain. In maart 2021 werd de NFT van ‘Beeple’ voor een recordprijs van $69 miljoen verkocht (zie onderstaande tweet)

#NFT Tweets

Start vandaag nog met het handelen van cryptovaluta op BitcoinMeester.nl

Het kopen en verkopen van Bitcoin of altcoins gebeurd op een zogenoemde exchange. Dit zijn aanbieders van cryptovaluta en bieden tevens aan jouw investering direct in een online wallet te plaatsen. Eigenlijk is het proces erg makkelijk. Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen.

video's over #NFT

Lees en verdiep jezelf in de wereld van Bitcoin

The Bitcoin Standard op Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Bitcoin revolutie crypto

Een absolute must-read

Crypto-expert Quinten Francois legt uit waarom Bitcoin een blijver is, en zelfs de volgende stap in de evolutie van geld. Dit boek geeft antwoord op de vragen over hoe en waarom cryptovaluta een middelpunt gaat vormen in onze toekomst.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top