December trending tweets

Elon Musk en Edward Snowden maken statement over Bitcoin

Eind november jl. bereikte Bitcoin sinds jaren weer een nieuwe All Time High (ATH). Vanaf dat moment heeft de Bitcoin prijs barrières doorbroken en sceptici de mond gesnoerd. De nieuwe ATH bereikt een maand later zelfs $29.200 waardoor de prijs van Bitcoin dit jaar een prijsstijging van maar liefst 400% mag noteren. Al dit prijsgeweld heeft ertoe geleid dat Bitcoin veel internationale aandacht heeft ontvangen. Influencers haakten massaal in op het nieuws en gingen publiekelijk los. Elon Musk en Edward Snowden konden het bijvoorbeeld niet laten om een krachtig statement te plaatsen op Twitter. Massaal gelezen door alle miljoenen volgers…

trending crypto tweets

December '20

 

Ook interessant...

cryptocurrency exchange koers

Wat is een exchange of broker?

Het kopen en verkopen van Bitcoin of altcoins gebeurd op een zogenoemde exchange. Dit zijn aanbieders van cryptovaluta en bieden tevens aan jouw investering direct in een online wallet te plaatsen. Eigenlijk is het proces erg makkelijk.

Bitcoin meester crypto exchange

Handelen op bitcoinmeester.nl

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top