Oktober trending tweets

De laatste tijd zijn er opvallend veel beursgenoteerde bedrijven die openlijk bekendmaken te hebben geïnvesteerd in Bitcoin of andere cryptovaluta. Persoonlijk denk ik dat dit een start is van erkenning van Bitcoin op globaal niveau. De digitale revolutie, geboren in 2009, begint steeds meer serieuze vormen aan te nemen en een verschuiving van gedrukt geld naar digitale satoshi’s is, anno 2020, heel ‘normaal’ geworden. Bitcoin wint wereldwijd aan populariteit waardoor erkende en internationaal bekende bedrijven niet bang zijn om een investering te wagen. Volgen we de trend dan is de verwachting dat vele bedrijven zullen volgen waardoor het startsein van een nieuwe ‘bullrun’ inmiddels al heeft plaatsgevonden. Tegelijkertijd wordt het aanbod Bitcoin met de dag schaarser en door de toename van investerende bedrijven, versneld dit proces waardoor het ‘digitale goud’ steeds sneller zeldzaam wordt. 

trending crypto tweets

Oktober '20

Crypto op bol.com

iPhone hardcase telefoonhoesje crypto

Diverse cryptocurrency telefoonhoesje voor alle merken - Bol.com

Ben jij ook geïnteresseerd in Cryptocurrency? Op Bol.com is het assortiment telefoonhoesjes enorm. Voor de bekende merken zoals Samsung, iPhone en Nokia zijn telefoonhoesje ontwikkeld met daarop de symbolen van verschillende digitale munteenheden afgedrukt, waaronder Bitcoin en Digibyte.

The Bitcoin Standard op Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top