November trending tweets

Het heeft ruim 2,5 jaar geduurd maar op 30 november 2020 tikte de koers van Bitcoin opnieuw een hoogtepunt aan van ruim $19.800. De nieuwe ATH bereikte hiermee op $200 na net niet de psychische grens van $20.000 maar de prijsstijging zorgde wel voor een vloedgolf aan internationale aandacht voor Bitcoin en alle overige cryptocurrency. Deze mijlpaal zorgde ervoor dat de euforie groot was bij iedereen die Bitcoin een warm hart toedraagt. Alvast vooruitkijkend naar de verwachtingen van de koers dan zijn deze op korte termijn nogal wisselvallig terwijl bijna iedereen op lange termijn inmiddels wel overtuigd is van een opwaartse trend met nogal uiteenlopende en bizarre prijsvoorspellingen. In dit blogbericht ‘zoom’ ik dieper in op de markt, vertel ik welke redenen er vooral toe hebben geleid dat Bitcoin deze mijlpaal heeft bereikt én kijken we naar speculaties en verwachtingen over de koers van de crypto markt in de nabije toekomst. Als je denkt dat het nu te laat is om te investeren dan heb je het mis… 

trending crypto tweets

November '20

Ook interessant...

Bitcoin ATM pinnen

Hoe werkt een Bitcoin pinautomaat?

De kans is tegenwoordig vrij groot dat je, ergens in de wereld, een pinautomaat speciaal voor cryptocurrencies tegen gaat komen.

XRP Ripple verschil

Het verschil tussen XRP en Ripple

Ripple en XRP worden regelmatig met elkaar verward. Dit tot grote ergernis van de grote groep vaste aanhangers van Ripple of… XRP? Deze verwarring is echter niet helemaal onlogisch omdat Ripple afwijkt van alle andere cryptocurrencies.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top