Documentaires

#bitcoin #cryptocurrency 

informatief – What is…?

#blockchain #bitcoin #smartContracts #cryptocurrency #defi #halving

Blockchain kan het beste worden omschreven als een digitaal grootboek waarin allerlei soorten informatie op een veilige en betrouwbare manier wordt vastgelegd. Het bijzondere aan blockchain is dat deze technologie mogelijk is zonder hierbij gebruik te hoeven maken van een centrale autoriteit waardoor fraude of manipulatie onmogelijk wordt. Het peer-to-peer netwerk zorgt voor het bewaken en beheren van… 

Wie weet ben je ooit al eens een Bitcoin pinautomaat tegen gekomen… Zomaar, toen je in de stad liep of ergens op een luchthaven in het buitenland. De kans is tegenwoordig namelijk vrij groot dat je, ergens in de wereld, een pinautomaat speciaal voor cryptocurrencies tegen gaat komen. Zo’n pinautomaat wordt een Bitcoin ATM genoemd en inmiddels zijn er wereldwijd al zo’n 6.000 werkzaam. 

Social content

#blockchain #Twitter #andreas #mainstream

Andreas heeft een duidelijke mening over het huidige systeem en de toekomst van Blockchain. Hij is daarom ook een toonaangevende spreker in de cryptowereld en het is raadzaam om zo nu en dan een video van Andreas te bekijken. In deze video wordt Andreas geïnterviewd en laat een stukje van zichzelf zien. Hij noemt zichzelf een digitale nomaad ; trekt de wereld over en ziet met eigen ogen dat crypto iets kan betekenen in deze wereld. Andreas neemt je een stukje terug in de tijd en kijkt met een reële blik naar de toekomst. Deze video moet je gezien hebben..

Ripple en XRP worden regelmatig met elkaar verward. Dit tot grote ergernis van de grote groep vaste aanhangers van Ripple of… XRP?  Deze verwarring is echter niet helemaal onlogisch omdat Ripple afwijkt van alle andere cryptocurrencies. Waar het decentrale karakter juist kenmerkend is voor Bitcoin en andere altcoins, wordt het overgrote deel van de zogenoemde XRP tokens beheerd door Ripple zelf. 

In cryptoland wordt er veel gesmeten met, op het eerste gezicht, vreemde termen. Taalgebruik waarin raadselachtige afkortingen of vreemde woorden in een goed lopende zin heel normaal zijn geworden. Als je zoekt op ‘cryptocurrency slang terms’ dan zul je merken dat velen mij al voor zijn geweest met het simpel verwoorden van crypto termen

mainstream

#blockchain #cryptocurrency #Global #Adaption

Steeds meer bedrijven verdiepen zich in de blockchain technologie en zetten de eerste voorzichtige stappen richting een toekomst met blockchain. Samsung is een van deze bedrijven en focust zich al enkele jaren op het integreren van de technologie in de mobiele telefonie. Na jaren van ontwikkeling kondigt Samsung, in deze teaser, de integratie van blockchain aan in het nieuwste model, de Samsung S10. Hiermee is Samsung een van de eerste grote bedrijven met een werkende blockchain applicatie. De toon is gezet…

China heeft een flinke voorsprong genomen wat betreft regulering van blockchain. Als een van de eerste grote wereldmachten heeft China via officiële kanalen laten weten, deze technologie te omarmen. Wat dit voor gevolgen heeft voor het reguleren van cryptocurrency is nog onduidelijk. Het laatste nieuws is dat China denkt aan een eigen nationale cryptovaluta. Volgens vele influencers heeft China hiermee het juiste voorbeeld gegeven en zullen grootmachten zoals Rusland en Amerika niet achter kunnen blijven. China is iedereen een stap voor. Wie volgt? To be continued…

Zo, de lancering van Bakkt heeft even geduurd. Crypto Twitter werd vorig jaar moedeloos van alle aankondigingen over de lancering van Bakkt. Vorig jaar sprak men over Bakkt als een catalysator voor een nieuwe bullrun. Enkele maanden later, op het moment dat bijna iedereen Bakkt was vergeten, was daar dan eindelijk het bericht: ‘Bakkt gaat live’. 

Crypto op bol.com

iPhone hardcase telefoonhoesje crypto

Diverse cryptocurrency telefoonhoesje voor alle merken - Bol.com

Ben jij ook geïnteresseerd in Cryptocurrency? Op Bol.com is het assortiment telefoonhoesjes enorm. Voor de bekende merken zoals Samsung, iPhone en Nokia zijn telefoonhoesje ontwikkeld met daarop de symbolen van verschillende digitale munteenheden afgedrukt, waaronder Bitcoin en Digibyte.

The Bitcoin Standard op Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top