0-100

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags '0-100'

2FA| #Authenticator #Google
De letterlijke betekenis van 2FA is ‘twee factor authenticatie’. Wanneer je een wallet gebruikt op een exchange dan is het raadzaam om naast een wachtwoord ook 2FA in te schakelen. Na het invoeren van het wachtwoord is er nog een extra stap noodzakelijk om toegang te krijgen tot jouw dashboard. Via 2FA wordt er een code verzonden naar een gekoppeld telefoonnummer of gegenereerd met een applicatie zoals Google Authenticator.

2nd Layer | #BIP #Segwit #Taproot #Lightning Network
2nd Layers zijn aparte netwerken die bovenop de Bitcoin blockchain gebouwd zijn ter verbetering van het Bitcoin protocol. In 2018 werden de eerste zogenaamde 2nd layers uitgerold op de Bitcoin blockchain in de vorm van sidechains en Lightning Network

51% attack | #PoW
Dit is een aanval op de blockhain van een bepaalde PoW coin. Als meer dan 51% van de miners van een blockchain onder controle staat van een enkele groep of organisatie dan kan dit het netwerk schaden omdat zij een procentuele meerderheid bezitten van het totaal aantal miners.

Binance exchange handelen crypto

Start vandaag nog met het handelen van crypto op Binance.

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

Crypto accessoires op zazzle.com

Diverse crypto koffiemokken op Zazzle.com

Zazzle.com heeft een uitgebreid assortiment koffiemokken met daarop het logo van jouw favoriete cryptocurrency. De koffie zal hierdoor een stuk lekkerder smaken! Bekijk hier het aanbod.

Zazzle Kaarten Ethereum

Cryptocurrency speelkaarten op Zazzle.com

Koop hier jouw stok kaarten met daarop het logo van jouw facoriete cryptocurrency zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum of XRP. Ook leuk om cadeau te geven.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top