Cryptocurrency Woordenboek

In de crypto-space wordt er veel gesmeten met, op het eerste gezicht, vreemde termen. Taalgebruik waarin raadselachtige afkortingen of vreemde woorden in een goed lopende zin heel normaal zijn geworden. In het cryptocurrency woordenboek van CryptoSocial zijn de meest gehoorde en belangrijkste termen van het ‘cryptojargon’ op een rijtje gezet. Om bepaalde termen te verduidelijken gaat het cryptocurrency woordenboek ook wat dieper in op de materie door gerelateerde tweets en video’s te koppelen aan de betekenis van het geselecteerde zoekwoord. Deze opzet maakt het hopelijk wat eenvoudiger om bepaalde termen te kunnen vertalen. Het doel van CryptoSocial is om het meest totale en duidelijke cryptocurrency woordenboek van Nederland te worden. 

Wat vind je in het cryptocurrency woordenboek van CryptoSocial.nl

1) Betekenis zoekwoord
2) Meer diepgaande uitleg over het zoekwoord
3) Gerelateerde tweets
4) Gerelateerde video(‘s)
5) Eventueel gerelateerde artikelen of blogs

Regelmatig worden er nieuwe woorden aan het cryptocurrency woordenboek toegevoegd. Ontbreekt er een woord, mail deze dan naar info@cryptosocial.nl zodat het desbetreffende woord zo spoedig mogelijk wordt toegevoegd aan het woordenboek van CryptoSocial.

Bitcoin meester logo broker

Start vandaag nog met het handelen van crypto op BitcoinMeester.nl

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

The Bitcoin Standard op Bol.com

Altijd alles willen weten van Bitcoin? Waarom Bitcoin weldegelijke een 'valuta' is, en waarom het huidige systeem is achterhaald? Dit boek omschrijft alle informatie over de evolutie van geld en het ontstaan van Bitcoin.

Blockchain boek bol.com

Blockchain leesvoer op Bol.com

Zeer toegankelijke en heldere uitleg over blockchain als ideaal startpunt voor iemand die meer wil weten over de technologie en de potentie ervan. Een nuchtere aanpak die voorbij gaat aan de hype en het buzzword. Koop het boek hier!

Top 10 trending cryptocurrency zoekwoorden

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top