I

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'I'

In My Opinion | #IMO
De afkorting IMO wordt veelal gebruikt wanneer iemand duidelijk wil maken dat er een mening wordt gegeven, kijkend vanuit het standpunt van deze persoon. 

Influencer | #SocialMedia
Een influencer is een persoon, een groep personen, een merk of bedrijf welke via verschillende social media kanalen invloed uitoefent op het gedrag van volgers. 

Initial Coin Offering | #ICO
Een manier voor start-ups om snel geld te werven via cryptocurrencies. Deze methode stelt beginnende projecten in staat om een besteedbaar budget te creëren, gebaseerd op een idee, dat wel of niet is getest in de markt.

ledger blue hardware wallet kopen

Gebruiksvriendelijk perfect en enorm geavanceerd

De Ledger Blue is een mini tablet met kleuren touchscreen. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Blue

Ook interessant...

september crypto twitter

Trending Crypto Tweets

Lees alle crypto highlights terug van de laatste weken. Ook worden enkele trending tweets geanalyseerd en is er iedere maand een top 5 samengesteld van influencers die een must zijn om te volgen.

cryptocurrency exchange koers

Wat is een exchange of broker?

Het kopen en verkopen van Bitcoin of altcoins gebeurd op een zogenoemde exchange. Dit zijn aanbieders van cryptovaluta en bieden tevens aan jouw investering direct in een online wallet te plaatsen. Eigenlijk is het proces erg makkelijk.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top