G

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'G'

Gem(s) | #altcoins #smallcap
Een gem is een bepaalde coin die nog niet of nauwelijks is ontdekt door het grote publiek. Een gem is daardoor meestal een small cap coin met een market cap van minder dan $1 miljard. De term gem biedt vooral hoop om een enorme winst te maken als deze bepaalde coin wordt ontdekt door de massa. 

Genesis block | #Bitcoin #firstblock
Het eerste block gemined op de Bitcoin blockchain door Satoshi Nakamoto op 3 januari 2009. Wanneer andere cryptocurrencies het eerste block minen op de blockchain wordt dit ook het genesis block genoemd.

Global Debt | #world #debt #global #trillions
Global Debt of de wereldwijde schuld is de schuldenberg van alle overheden, burgers en bedrijven samen. Op het moment van schrijven bedraagt deze schuldenberg meer dan $250 miljard. Dit is ook de voornaamste reden waarom het geloof in het huidige betalingssysteem alsmaar daalt en het vertrouwen in gedecentraliseerde projecten zoals Bitcoin en altcoins alleen maar stijgt. 

Golden Cross | #DeathCross #MA
De golden cross is een bullish breakout-patroon. Een golden cross of een death cross zijn allebei een kruising tussen twee Moving Average-lijnen (MA). Een Moving Average kijkt naar de gemiddelde koers van een bepaalde periode. In dit geval kruist de gemiddelde korte termijn MA met de gemiddelde lange termijn MA waardoor de ‘golden cross’ wordt gevormd. 

Goldman Sachs | #bank #FinancialInstitute
Goldman Sachs is wereldwijd de machtigste en volgens sommige meest gevaarlijke investeringsbanken ter wereld. Goldman Sachs heeft een belangrijke rol gespeeld bij het veroorzaken van financiële crisis in 2008 en de Europese schuldencrisis.

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

Ook interessant...

Bitcoin halving 2020

Wat je moet weten over de Bitcoin halving

19 Oktober 2019 is de dag geweest waarop de 18 miljoenste Bitcoin is gemined. Een nieuwe mijlpaal is bereikt en daarom was de euforie groot op Crypto Twitter.

Bitcoin ATM pinnen

Hoe werkt een Bitcoin pinautomaat?

De kans is tegenwoordig vrij groot dat je, ergens in de wereld, een pinautomaat speciaal voor cryptocurrencies tegen gaat komen.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top