W

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'W'

Weak Hands | #shakeout
Personen met ‘weak hands’ (zwakke handen) zullen als eerste hun positie verkopen bij koersdalingen van een coin. 

Weiss Ratings | #platform
Weiss Ratings is een bekende kredietbeoordelaar in de Verenigde Staten die cryptocurrencies beoordeelt op basis van de technologische fundamenten, handelsvolumes, adoptie en gebruik van coins. 

Whale | #manipulation #power
Een whale omschrijft een persoon of institutie die zeer veel cryptomunten in het bezit heeft. Zelfs zo veel dat een whale de koers van een cryptomunt kan beïnvloeden. Deze term is gebaseerd op het feit dat een whale het grootste dier op aarde. Ieder ander dier zal wijken voor de whale wanneer de whale zijn koers voortzet.

Whitepaper | #SatoshiNakamoto
Een ‘whitepaper’ is een document waarin diverse aspecten van een coin worden beschreven. Denk aan doelstellingen, visie, campagnes etc.  Zie een whitepaper als een soort bedrijfsplan.

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

Ook interessant...

iPhone hardcase telefoonhoesje crypto

Diverse cryptocurrency telefoonhoesje voor alle merken - Bol.com

Ben jij ook geïnteresseerd in Cryptocurrency? Op Bol.com is het assortiment telefoonhoesjes enorm. Voor de bekende merken zoals Samsung, iPhone en Nokia zijn telefoonhoesje ontwikkeld met daarop de symbolen van verschillende digitale munteenheden afgedrukt, waaronder Bitcoin en Digibyte.

Bitcoin t-shirts op Zazzle.com

Zazzle.com heeft een uniek en enorm groot assortiment cryptocurrency t-shirts. Bekijk snel of er een leuk t-shirt voor jou te vinden is zodat je 'in real life' kun pronken met jouw eigen crypto kleding.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top