Y

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'Y'

Your keys your coins | #wallet #exchange
Met deze uitdrukking wil men zeggen dat het veel veiliger en verstandiger is om jouw eigen coins zelf te beheren. Bijvoorbeeld in een paper wallet, een hardware wallet, een desktop wallet of een mobiele wallet. Hierdoor bezit je je eigen private en public key en laat je de controle niet over aan een exchange. 

Blockchain basics in 25 stappen

Dit boek doet precies wat het belooft: In 25 stappen uitleggen hoe de blockchain werkt. Het begint helemaal vanaf het begin, en bouwt stap voor stap verder aan het concept Blockchain. Iedere stap gaat weer iets dieper en probeert een klein probleem op te lossen totdat de puzzel uiteindelijk compleet is.

Ook interessant...

bitcoin mining 18 miljoen

Bitcoin mining bereikt mijlpaal

19 Oktober 2019 is de dag geweest waarop de 18 miljoenste Bitcoin is gemined (dit is ongeveer 71% van de total supply). Een nieuwe mijlpaal is bereikt en daarom was de euforie groot op Crypto Twitter.

Star Wars Bitcoin whitepaper

Crypto Twitter november '19

Wat zijn de plannen van Tunesië en Nieuw Zeeland omtrent cryoptocurrencies | Meesterlijk antwoord Andreas Antonopoulos | Een creatieve manier om de Bitcoin whitepaper te presenteren

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top