T

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'T'

Taproot | #BIP #layer #BTC
Nadere informatie volgt…

Technical Analyze | #TA #trendlines
Wanneer je Crypto Twitter bezoekt dan zul je dagelijks grafieken tegenkomen met daarin voorspellingen of analyses van de prijs van bepaalde coins (op basis van patronen). Het maken van een analyse over de prijs wordt afgekort een #TA genoemd. 

To The Moon | #moonmission #rocket #moon #launchengines
Hiermee wordt een enorme waardestijging van een cryptocurrency aangegeven. Op dat moment gaan we  naar de maan en zal je de euforie merken wanneer iedereen roept ‘to the moon’. Andere termen zoals ‘loading engines’ en ‘to the stars and beyond’ zullen ook voorbij komen wanneer het sentiment positief is gestemd. Wanneer men enorm euforisch is, passeren we de maan en vliegen we zelfs door naar Mars of Jupiter. Op dat moment is iedereen een digitale ruimtevaarder.

Transactions Per Second | #TPS
De aanduiding voor het aantal transacties per seconde. Bitcoin heeft momenteel een TPS van 7. 

Transaction Fee | #mining #transactions #transfer
Wanneer je een bepaald aantal coins verstuurd naar een andere wallet dan zul je merken dat je een bepaalde fee kunt betalen. Een fee is een ander woord voor transactiekosten. Met een fee worden de kosten bedoelt die door de miners in rekening wordt gebracht om een transactie te verwerken.

Trendline | #analyze 
De trend is de richting waarin een koers zich beweegt. In een koersgrafiek worden trendlijnen getrokken om de trend duidelijker zichtbaar te maken. 

Trezor | #hardware #wallet #ledger
Trezor is een onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van hardware wallets.

Thin Air | 
De uitspraak ‘out of thin air’ betekend letterlijk ‘gebakken lucht’. In de crypto-space spreekt men over thin air wanneer een regering besluit om uit het niets papiergeld bij te drukken. 

Ledger Nano X hardware wallet kopen

Enorme capaciteit voor Bitcoin en altcoins

De Nano X is de nieuwste en meest hypermoderne hardware wallet van Ledger. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Ledger Nano X

Ook interessant...

september crypto twitter

Trending Crypto Tweets

Lees alle crypto highlights terug van de laatste weken. Ook worden enkele trending tweets geanalyseerd en is er iedere maand een top 5 samengesteld van influencers die een must zijn om te volgen.

Bitcoin Blockchain China

China neemt behoorlijke stap in regulering Blockchain

ls een van de eerste grote wereldmachten heeft China via officiële kanalen laten weten, deze technologie te omarmen. Wat dit voor gevolgen heeft voor het reguleren van cryptocurrency is nog onduidelijk

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top