Samsung S10 blockchain

Samsung S10 blockchain: de introductie van een nieuw tijdperk

Steeds meer bedrijven verdiepen zich in de blockchain technologie en zetten de eerste voorzichtige stappen richting een toekomst waarin blockchain de standaard is. Samsung is een van deze bedrijven en focust zich inmiddels alweer enkele jaren op het integreren van de technologie in de sector van de mobiele telefonie. Na jaren van ontwikkeling kondigt Samsung, door middel van een spetterende teaser, de integratie van blockchain aan op het nieuwste model, de Samsung Galaxy S10. Hiermee is Samsung een van de eerste multinationals met een tastbaar product werkend met de blockchain technologie. 

Samsung Galaxy S10 Blockchain

Koop hier de Samsung Galaxy S10 en start jouw eigen blockchain avontuur

Maak kennis met Samsung Blockchain. Beheer jouw cryptocurrencies in een eigen wallet en ontwikkel zelf decentralized apps in de Samsung SDK.

Samsung Blockchain

De video begint met een krachtig statement: ‘Het tijdperk waarin gecentraliseerde partijen de controle hebben, is verleden tijd’. De link wordt hierdoor gemakkelijk gelegd naar het decentrale karakter van blockchain en de voordelen van de technologie. Gebruikers van de Galaxy S10 zullen dankzij ‘Samsung Blockchain’ meer macht in eigen handen hebben. Samsung beseft erg goed beseft dat de revolutie van blockchain zich nu nog in de beginfase bevind. Zij spelen met Samsung Blockchain in op een grote groep mensen met weinig tot geen kennis van deze nieuwe en nog relatief onbekende technologie. Deze groep mensen heeft ongetwijfeld vele kritische en uiteenlopende vragen en daarom heeft Samsung nagedacht over een gebruiksvriendelijk, toegankelijk en vooral veilig product. Dit willen zij realiseren door de introductie van enkele pijlers in de vorm van applicaties.

Samsung Blockchain Keystore

De eerste applicatie is de Samsung Blockchain Keystore. De Keystore zorgt ervoor dat de gebruiker de belangrijke private keys eenvoudig, toegankelijke en op een extreem veilige manier kan beheren. Deze applicatie zorgt voor de perfecte introductie met cryptocurrencies en past perfect samen met de veiligheid en het gebruiksgemak waar Samsung naar streeft.

Samsung Blockchain Wallet

Om transacties snel en gemakkelijk te kunnen voldoen, is de Samsung Blockchain Wallet ontwikkeld. De hardware wallet maakt het mogelijk om diverse cryptovaluta te beheren in een eigen dashboard. Hierdoor kunnen transacties ook gemakkelijk plaatsvinden in het decentrale ecosysteem van Samsung. 

Samsung Blockchain SDK

De laatste pijler wordt de Samsung Blockchain SDK genoemd. De Samsung Blockchain SDK maakt het voor de gebruiker zelf mogelijk tot het ontwikkelen van eigen Dapps (decentralized apps). De SDK is van grote waarde om de gebruikers van Samsung op een interactieve manier kennis te laten maken met blockchain en cryptocurrencies.  Op het moment dat de massa ziet en merkt dat blockchain eenvoudig kan worden geïntegreerd dan is de acceptatie van een nieuwe revolutie een feit. 

Een perfecte combinatie

Al deze pijlers sluiten perfect aan op elkaar waardoor het gebruiksgemak wordt vereenvoudigd. De private keys worden veilig opgeslagen, er is direct toegang tot het beheren van cryptocurrencies en er kunnen zelfs eigen Dapps worden ontwikkeld zonder tussenkomst van een gecentraliseerde partij zoals een bank of andere instantie. 

Samsung: ‘join us and be ready’

Gerelateerde tweets

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top