K

Wanneer een zoekterm een link bevat, klik dan op het desbetreffende zoekwoord voor een meer uitgebreide uitleg van deze term. Bekijk meteen ook gerelateerde tweets en video’s waardoor cryptocurrency termen worden verduidelijkt. 

Cryptocurrency termen

Trending hashtags 'K'

Know Your Customer | #KYC
Oftewel ‘ken uw klant’. Exchanges en financiële instellingen willen en moeten tegenwoordig weten wie hun klanten zijn. Klanten moeten zich daarom ook kunnen en daarom vragen exchanges ook om informatie over de identiteit van hun klant. Zij verzamelen deze informatie, verifiëren dit en leggen dit vast.

Knife catching | #dare #accumulate
Wanneer er wordt gesproken over ‘catching knives’ dan is het moment van investeren in een asset erg risicovol vanwege het snel dalen van een koers.  

litebit exchange bitcoin

Start vandaag nog met het handelen van crypto op LiteBit.eu

Bekijk zelf de website en beoordeel of deze exchange voldoet aan jouw wensen. Maak een account aan en start vandaag nog met handelen in cryptocurrencies!

Ook interessant...

crypto bitcoin hardware wallet

De veiligheid van hardware wallets

Een crypto hardware wallet kun je vergelijken met een tastbare portemonnee. Een hardware wallet is een van de meest veilige manieren om zelf cryptocurrencies te beheren.

Bitcoin ATM pinnen

Hoe werkt een Bitcoin pinautomaat?

De kans is tegenwoordig vrij groot dat je, ergens in de wereld, een pinautomaat speciaal voor cryptocurrencies tegen gaat komen.

Steun CryptoSocial door het doneren van cryptovaluta

Scroll naar top